top of page

Ons verhaal

Van nature hebben we een grote interesse in de mystici van het leven. We zijn verwonderd over hoe de natuur leeft, dat alles energie is en de eindeloze diepte van onze innerlijke wereld en het universum. We leven vanuit een holistische visie en geloven dat alles in verbinding staat met elkaar, zowel persoonlijk als interpersoonlijk.

Ooit weleens de perfectie van het leven gezien in een bloem?

Met beide benen stevig op de grond en met een gezonde dosis humor & nieuwsgierigheid bewandelen we het levenspad. We staan voor een duurzaam leven waarin we graag een positieve voetafdruk achterlaten, zowel voor de natuur alsook voor de mens.

Cacao Brothers is organisch tot stand gekomen. Tijdens een prachtige reis in Guatemala kwamen we in contact met families die van A tot Z cacao produceren. Inspirerend! En niet alleen dat. Het raakte ons om te zien met hoeveel liefde ze cacao maken. Ze staan in verbinding met de natuur, zichzelf en hun familie. Ze stralen rust en tevredenheid uit.

Wist je dat?
De Mayan Culture in Zuid- en Midden-Amerika beschouwen cacao als Food of the Gods.

Al jaren zijn we bekend met de magische en hartverwarmende werking van cacao. Voor ons is het een heilzame plant van Moeder Aarde waar we met een respectvolle manier mee omgaan. We voelen ons gezegend om dit product de wereld in te brengen en het doel is dat we meer vanuit ons hart gaan leven en in liefde komen te staan tot onszelf, de medemens en de natuur

Graag nemen wij je mee in Ons Verhaal

Op reis naar Guatemala! De intentie van de reis was om onszelf dieper te leren kennen en om ons op avontuur te laten nemen door wat het leven ons daar te bieden had. En een avontuur werd het...

In Guatemala stuitte we op een familiebedrijf dat vanuit hun hart cacao produceren van de eerste tot de laatste stap. Dit maakte zo'n indruk dat we het idee kregen om er een bedrijf in te starten. Na veel inspiratie, ceremonies en kilo's cacao hadden we tijdens deze reis een sprong in het diepe genomen. Let's start a Cacao Business! 

We zijn op cacao-tour geweest om in levende lijve te zien hoe het productieproces verloopt. Hierdoor hebben we nog meer verbinding gekregen met het product, de familie (producent) en dragen we een positief steentje bij aan de natuur & mens.

De familie produceren verschillende soorten cacao's en bieden de mogelijkheid om deze soorten met elkaar te combineren. Wat hebben we veel verschillende soorten combinaties geprobeerd haha. Dit heeft geleid tot de perfecte blend!

Ready, set, GO! Met een fantastisch gevoel waarin iedereen als winnaar uitkomt hebben we een deal gesloten. Wat een fijne en duurzame samenwerking. Cacao Brothers is on its way!

Het pakket is onderweg en als de levering is aangekomen dan houden we nog een ceremonie om de cacao de meest hoog mogelijke frequentie te geven: we stralen het in met Universele Licht & Liefde. Good and high vibes gegarandeerd!

De cacao is gegroeid in Moeder Aarde, is liefdevol geproduceerd door de familie, heeft onze liefde ontvangen en vanuit universum een energetische frequentieverhoging ontvangen. Are you ready for some magical cacao?!

Ding dong! ''Een levering van Cacao Brothers''. Wij wensen je vele inspirerende momenten met de cacao. Open je hart, verbind, zet oprecht een intentie en GENIET!

Fun fact: met elke bestelling die je maakt draag je bij aan het verduurzamen van de natuur en ondersteun je ons natuur project. Dankjewel namens ons en Eco Tree.

Meet The Brothers

Wij zijn Diederik, Gijs en Chris. Broers, positivelingen en zielsmaatjes! Vandaar de naam Cacao Brothers (tada!). We hebben een passie voor bewustwording en duurzaam leven. Onze motto is van binnen naar buiten. Wij geloven dat de liefde voor jezelf de basis vormt voor een gezond en gelukkig leven in verbinding met jezelf en de omgeving. Je trekt datgene aan wat je uitstraalt. Als je dus van binnen liefde voelt dan straal je dit uit naar buiten en zal de buitenwereld daar positief op reageren.

Start je innerlijke reis met Cacao Brothers!

Tevens verhogen wij de frequentie van elke blok cacao door in samenwerking met universum elke gram cacao met licht en liefde te vullen. Jaja, dit doen we echt! Voordat een bestelling de deur uitgaat heeft de cacao een energetische upgrade gehad. Meer lezen over ons Guatemala avontuur? Lees dan het verhaal in onze blog.

Our Story

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

This is a great space to write a long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are.

F E E L

Onze high vibe cacao nodigt je uit om de diepere verbinding met jezelf aan te gaan. Het opent de deuren naar je gevoelswereld en resoneert met name goed op het hart. Wat maakt deze cacao zo high vibe? Om te beginnen wordt de cacao door locals in Guatemala duurzaam en met veel liefde geproduceerd.

H E A L

bottom of page