top of page

Winkelbeleid

Verzendinformatie

Voor het bezorgen van pakketjes werken wij met PostNL binnen NL&BE en anderen voor internationale bezorgingen. Wij doen altijd ons best om goed te zorgen en dat het snel geleverd wordt.

 

Verzendkosten & gratis verzending

Nederland €2,99 >> gratis vanaf €50 bestellingen.

België & Duitsland €4,99 >> gratis bij bestellingen van €75.

Internationale verzendkosten zijn afhankelijk van het land en worden getoond bij het invullen van uw adres tijdens het afrekenen >> gratis vanaf €130 bestellingen binnen Europa.

 

Waarom geen gratis verzending voor alle bestellingen?

Verzending is eigenlijk nooit 'gratis', we hanteren wel een goed tarief met betrouwbare track & trace. Ook gaan de verzendkosten niet omhoog per gewicht. Wanneer wij 'gratis verzending' aanbieden betalen wij eigenlijk de verzendkosten voor u als dank voor het groter bestellen. Als we gratis verzending zouden aanbieden voor alle bestellingen, zouden we de kosten op een of andere manier anders moeten verwerken in onze productprijzen en dat vinden we niet eerlijk. Op deze manier houden we het graag transparant.

 

Levertijd

Binnen Nederland en België 1-2 dagen nadat wij uw pakket aan PostNL hebben overhandigd. Levering in Duitsland en Frankrijk wordt aangegeven op 2-3 dagen. Wij maken bestellingen op doordeweekse dagen klaar en proberen deze tot 17 uur dezelfde dag nog te verzenden, maar dit is niet gegarandeerd. U ontvangt een tracking email als het naar u onderweg is! 

Internationale levering duurt 2-7 dagen afhankelijk van waar u bent. Buiten de EU kan het langer duren, wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor vertragingen en hopen dat u begrijpt dat wij afhankelijk zijn van de postdienst.

 

In Nederland en België wordt uw pakket geleverd binnen 1-2 dagen nadat wij uw pakket aan PostNL hebben overhandigd. Levering in Duitsland en Frankrijk wordt aangegeven op 2-3 dagen. Wij maken bestellingen op doordeweekse dagen klaar en proberen deze tot 17 uur dezelfde dag nog te verzenden, maar dit is niet gegarandeerd. U ontvangt een tracking email als het naar u onderweg is! 

Internationale levering duurt 2-7 dagen afhankelijk van waar u bent. Buiten de EU kan het langer duren, wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor vertragingen en hopen dat u begrijpt dat wij afhankelijk zijn van de postdienst.

 

Track & trace

Wanneer wij uw pakket overhandigen aan de rederij ontvangt u een track & trace bericht. Als u vragen heeft neem dan contact met ons op met de bestelgegevens. Antwoord bijvoorbeeld op de orderbevestigingsmail zodat wij direct alle info kunnen bekijken. Voor bezorging zijn wij afhankelijk van postdiensten en wij hopen dat u begrijpt dat wij niet verantwoordelijk kunnen zijn voor eventuele vertragingen. We zullen natuurlijk alles doen wat we kunnen om u te helpen.

 

Verzending buiten de EU

Binnen de EU is er een open handelsovereenkomst. Buiten de EU kan het zijn dat je pakket langs de douane moet. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele kosten of vertragingen. Om zeker te zijn kan je dit altijd bij ons navragen. We proberen te helpen waar we kunnen. Als je land niet geselecteerd kan worden, kan je contact met ons opnemen zodat we de zending handmatig voor je kunnen aanmaken.

Privacybeleid

Gegevensprivacy is belangrijk. Op deze pagina willen we u meer inzicht geven in hoe en waarom gegevens worden verwerkt met behulp van deze website.

 

Persoonlijke informatie

Bij het plaatsen van een bestelling hebben we een correct adres nodig voor verzending, het is uw verantwoordelijkheid om dit door te geven. Uw e-mailadres wordt gebruikt om bestel- en verzendinformatie te verzenden. We kunnen uw e-mailadres ook gebruiken om u een bericht te sturen over uw bestelling, bijvoorbeeld als er informatie ontbreekt. U kunt ervoor kiezen om u te abonneren op onze nieuwsbrief en u kunt zich op elk moment afmelden.

 

U heeft het recht om op te vragen welke persoonsgegevens wij van u hebben. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een EU-wetgeving die van toepassing is op alle websites die binnen de Europese Unie actief zijn.

 

Veiligheid

Onze website maakt gebruik van SSL-encryptie om gegevensuitwisseling te beveiligen. Dit betekent dat uitgewisselde gegevens niet door derden kunnen worden gelezen. Een beveiligde verbinding herken je in de adresregel van je webbrowser die begint met “https://” of het slotje 🔒. U kunt erop klikken om het SSL-certificaat te zien.

 

Intellectuele eigendomsrechten

Deze website, de kopie en de inhoud ervan vallen onder ons auteursrecht en mogen niet worden hergebruikt of gereproduceerd zonder duidelijke schriftelijke toestemming.

 

Contact

Als u vragen heeft over gegevensprivacy, kunt u contact met ons opnemen.

bottom of page